bg

Dolfijn Watersport en Recreatie

Net even wat anders...

Bij Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Nijmegen) bent u aan het juiste adres voor actieve en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit. U bent van harte uitgenodigd in het noordelijkste puntje van Limburg! 

Dolfijn Watersport en Recreatie organiseert onder andere bedrijfsuitjes, sportdagen en introductiedagen. Daarnaast beschikken wij over een terras aan het water waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ons terras is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is geopend van 10.00 – 20.00 uur. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk dan de menukaart.

LET OP!!

Geopend vanaf 24 Maart 2018

Wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van activiteiten en verhuurmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht. Voor een overzicht van de prijzen, klik hier. Avontuur, sport, gezelligheid en lekker buiten zijn in een prachtige watersport-rijke omgeving. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

 

 

Activiteiten en verhuur

MountainbikenFietsen
Kano (1-, 3- en 10-persoonskano)Zeilboot (max. 6 personen)
Motorboot (max. 6 personen)Sloep (max. 10 personen)
SolexHandboogschieten
GPS-tochtSumoworstelen
FietstochtenLevend tafelvoetbal
FunfietsSteppen

Mocht u meerdere activiteiten willen reserveren, dan kunt u ook kiezen voor één van onze dagprogramma’s. Klik hier voor meer informatie over de dagprogramma’s die wij alvast voor u hebben samengesteld.

Feesten en Partijen
Dolfijn Watersport en Recreatie beschikt over een prachtige locatie aan het water. Het is de perfecte locatie voor feesten en partijen. Hierbij bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld barbecueën. Ook heeft Dolfijn Watersport en Recreatie speciale arrangementen voor kinderfeestjes en organiseren wij bedrijfsfeesten. Wilt u meer informatie over feesten en partijen? Neem gerust contact met ons op!